Народното събрание трябва да регламентира обръщенията на президента. Неговото основно правомощие

...
Народното събрание трябва да регламентира обръщенията на президента. Неговото основно правомощие
Коментари Харесай

Проф. Дичев: Радев или е руски агент, или иска да яхне БСП и Възраждане

Народното заседание би трябвало да регламентира обръщенията на президента. Неговото главно пълномощие е да прави обръщения към нацията и към Народно събрание. Имам възприятието, че Румен Радев страда от логорея. Изказва се непрестанно – по всевъзможни въпроси.

Това съобщи проф. Ивайло Дичев по БНР. По думите честите изявления на Радев водят до олекване на президентската институция и основават неспокойствие.

Погледнете му страницата във Facebook – всеки втори ден там има някакво послание към нацията. Той дава израз на отрицателните си чувства към една или друга част от българските жители, сподели още проф. Дичев.  

Той съпостави Румен Радев и някогашния американски президент Доналд Тръмп, който се обръщаше непрестанно към света посредством Туитър. Не знам за какво всички медии би трябвало да са задължени да отразяват мислите на Румен Радев, когато му хрумне нещо, запита още професорът.

Ако се върнем обратно във времето, ще забележим, че президентът е атакувал съвсем всички партии. Само „ Възраждане “ остана пощадена, акцентира Дичев.  

Според него има три хипотези за дейностите на президента. 

„ Едната е, че той е съветски сътрудник. Надявам се, че партньорските служби биха го открили, в случай че е по този начин. Втората е, че готви политически план. Опитва се да оглави проруски партии като Българска социалистическа партия и „ Възраждане “. Колкото повече се стачкува против него и му се отделя внимание, толкоз повече го натикваме в ролята на водач на тази група. Третата теза е, че той просто има характерови проблеми и не схваща, че словото му би трябвало да тежи и да сплотява във значимите моменти. Аз приканвам просто да го пренебрегваме “, съобщи още проф. Ивайло Дичев. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР